Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lancer Ralliart behöver nytt ljud

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lancer Ralliart behöver nytt ljud

    Saken är den att jag införskaffat en Mitsubishi Lancer Ralliart -10, utan rockford fosgate systemet. Förra ägaren installerade en "noname" android stereo. Ljudet är OK, men märker att den skär igenom kraftigt på vad jag tror är 2-4 Khz, specifikt på tweetersarna. Jag är inte ute efter något ljud som får folk att häpna, men vill kunna njuta utav min musik utan att störa mig på onödiga orenheter.

    Jag är långt ifrån expert på billjud, inte helt blåst heller . Men tänkte höra om någon kunde lägga ett par minuter på att ge mig råd.

    Så min fråga är egentligen:

    Med en budget på ~3.000-4.000:- vad hade ni rekommenderat för åtgärder. Jag önskar INTE byta ut stereon, eftersom det finns allt för många fördelar med en Android enhet, så som Torque, back-kamera, GPS, Spotify, appstöd osv osv. Jag tror ljudet är acceptabelt ut ifrån stereon, min efterforskning har mer lr mindre påvisat att d ska sitta en Toshiba förstärkare på 45W i den. Baslåda får bli ett senare projekt, först vill jag lösa det fundamentala.

    Någon som byggt ljud i Lancer som har tips? Vore ett par 6,5" coax i bak och ett 6,5"/1" komp i fram vara en idé från JBL? Behöver jag förstärkare till frontarna för att få ett lyssningsbart ljud öht?

    Grymt tacksam för svar =)

    (PS: Länk till stereon på Ebay 8" Android Stereo

  • #2
    Re: Lancer Ralliart behöver nytt ljud

    http://www.ai-group.se/?tuotteet&tuo...2&teksti=B62_C
    http://www.ai-group.se/?tuotteet&tuo...27&teksti=E106
    http://www.ai-group.se/?tuotteet&tuo...&teksti=Beat_4
    kolla med någon som säljer dessa kan kanske bli någon hundring över 4k

    Comment

    Working...
    X